18 mar 2016 06:00

18 mar 2016 06:00

Satsa på unika utbildningar

FÅGELVIK

Skolan kan blomstra om ni bara gör rätt. Satsa på unika utbildningar såsom hockey, konståkning, tennis med mera. Här har vi stora namn att använda oss av i marknadsföringen.

Att skicka barnen till andra kommuner är ingen lösning då det kostar pengar i många led. Ni har en bra skola med nyrenoverat bibliotek, utan skulder. Ni har unika möjlighet att lyckas. En socialdemokrati lägger väl inte ner en skola. Börja sopa trappan uppifrån ska ni se att ni får lönsamhet i skolorna. Gör nu rätt och satsa på Tibros framtid!

Mats Olsson

Att skicka barnen till andra kommuner är ingen lösning då det kostar pengar i många led. Ni har en bra skola med nyrenoverat bibliotek, utan skulder. Ni har unika möjlighet att lyckas. En socialdemokrati lägger väl inte ner en skola. Börja sopa trappan uppifrån ska ni se att ni får lönsamhet i skolorna. Gör nu rätt och satsa på Tibros framtid!

Mats Olsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.