18 mar 2016 17:31

18 mar 2016 17:31

Ska det vara så här?

ÖSTERMALM

Grusplan. Är det tänkt att grusplanen vid Kavelbrohallen skall vara en parkering för tunga fordon, budbilar, husvagnar etcetera? Skall våra barn behöva leka bland toapapper och flaskor som innehåller vad vet jag? Ska man behöva stå ut med att chaufförer vintertid står med sina bilar igång på grund av kylan eller det de har lastat i sin bil? Några inbrott har ju även vi Östermalmsbor fått vara delaktiga i, kanon att med ett mindre fordon kanske kunna gömma sig mellan de stora fordonen. Smart!

Grusplanen uppskattas dessutom också av fordonsförare med b-körkort som bara älskar att gasa på ett antal varv, sommartid och gärna nattetid. Tufft!

Vet att frågan redan har ställts av min närmaste granne, så även jag vill nu med denna insändare försöka få ett svar på denna fråga. Jag är tonårsförälder och vet sedan info-möten via skolan att det även sker langning här, så jag utgår nu ifrån att min fråga blir besvarad: Vad är tänkt med denna grusplan?

Trött på nedskräpning

Grusplanen uppskattas dessutom också av fordonsförare med b-körkort som bara älskar att gasa på ett antal varv, sommartid och gärna nattetid. Tufft!

Vet att frågan redan har ställts av min närmaste granne, så även jag vill nu med denna insändare försöka få ett svar på denna fråga. Jag är tonårsförälder och vet sedan info-möten via skolan att det även sker langning här, så jag utgår nu ifrån att min fråga blir besvarad: Vad är tänkt med denna grusplan?

Trött på nedskräpning

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.