19 mar 2016 06:00

19 mar 2016 06:00

En självklar mötesplats

LIVETS BRUNN

Jag har oftast tänkt som så att våra valda politiker gör ett bra arbete men jag börjar nu undra. Gör de verkligen skäl för sin lön när de ska ändra och kosta på sådant som redan fungerar?

Livets brunn har för mig sedan jag var liten varit en mötesplats. Jag satt där med min farmor och åt bigarråer köpta på torget. Det var där jag väntade på min kärlek och vi har nu varit tillsammans i över tjugo år. Vid min student var det givet att passera Livets brunn på väg till skolan efter vår champagnefrukost.

Det var även vid Livets brunn som det bildades en naturlig minnesplats till Lisa Holm med blommor och tända ljus. Jag och mina barn var där liksom många andra.

Det är inte bara en fontän eller några skulpturer, det är minnen och kommande minnen kan där bildas. Vi är inget utan vår historia och jag vill gå dit med mina barnbarn precis som jag under många år har gått dit med mina barn.

Arbeta med det som en inspiration och se förbi er egen agenda ibland!

Vill även ställa en fråga till kommunen. IFK Skövde har fått mycket stöd av kommunen i sin ekonomiska sits. Får Utväg Skaraborg, som drog över budget med 93 000 kronor jämfört med över 700 000 kronor samma stöd? Blev ledsen när jag läste att kommunen måste sätta ned foten när Utväg Skaraborg ”slarvar”. Hoppas de får samma möjlighet att fortsätta sitt viktiga arbete.

Undrande mamma

Livets brunn har för mig sedan jag var liten varit en mötesplats. Jag satt där med min farmor och åt bigarråer köpta på torget. Det var där jag väntade på min kärlek och vi har nu varit tillsammans i över tjugo år. Vid min student var det givet att passera Livets brunn på väg till skolan efter vår champagnefrukost.

Det var även vid Livets brunn som det bildades en naturlig minnesplats till Lisa Holm med blommor och tända ljus. Jag och mina barn var där liksom många andra.

Det är inte bara en fontän eller några skulpturer, det är minnen och kommande minnen kan där bildas. Vi är inget utan vår historia och jag vill gå dit med mina barnbarn precis som jag under många år har gått dit med mina barn.

Arbeta med det som en inspiration och se förbi er egen agenda ibland!

Vill även ställa en fråga till kommunen. IFK Skövde har fått mycket stöd av kommunen i sin ekonomiska sits. Får Utväg Skaraborg, som drog över budget med 93 000 kronor jämfört med över 700 000 kronor samma stöd? Blev ledsen när jag läste att kommunen måste sätta ned foten när Utväg Skaraborg ”slarvar”. Hoppas de får samma möjlighet att fortsätta sitt viktiga arbete.

Undrande mamma

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.