21 mar 2016 09:29

21 mar 2016 09:29

Tacksam för god vård

VÅRD

Nästan dagligen läser vi insändare från missnöjda och kritiska vårdtagare som varit eller är i kontakt med Närhälsan eller SKAS Skövde. Det gör mig både ledsen och fundersam.

Har själv drabbats av sjukdom och tog kontakt med Närhälsan Norrmalm. Dr. Petrus insåg allvaret och remitterade mig till Lungmedicin. Där har jag av det så kallade Lindrateamet, med dr Per Torstensson och sköterskan Mikael Wilsborn i spetsen, blivit omhändertagen på ett fantastiskt sätt. Ordinerades cytologbehandling och den utförs i Skövde! Uppföljningen med alla kontroller - också i Skövde. Har inga krav på att läkare och sköterskor ska kunna göra underverk, men känslan av att de gör sitt allra bästa för att jag ska må så bra som möjligt är den som är består.

Dagens - ja, hela årets alla dagars - ros till SKAS Skövdes vårdpersonal.

G.V.Persson

Tacksam patient

Har själv drabbats av sjukdom och tog kontakt med Närhälsan Norrmalm. Dr. Petrus insåg allvaret och remitterade mig till Lungmedicin. Där har jag av det så kallade Lindrateamet, med dr Per Torstensson och sköterskan Mikael Wilsborn i spetsen, blivit omhändertagen på ett fantastiskt sätt. Ordinerades cytologbehandling och den utförs i Skövde! Uppföljningen med alla kontroller - också i Skövde. Har inga krav på att läkare och sköterskor ska kunna göra underverk, men känslan av att de gör sitt allra bästa för att jag ska må så bra som möjligt är den som är består.

Dagens - ja, hela årets alla dagars - ros till SKAS Skövdes vårdpersonal.

G.V.Persson

Tacksam patient

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.