23 mar 2016 09:20

23 mar 2016 09:20

Vem planerar Skövdes utveckling?

BILLINGEN:

KONGRESSHALL. Enligt information i medierna finns det tankar på att placera en kongresshall upp på berget Billingen, vem eller vilka har kommit på den idén? En kongresshall eller konserthus skall naturligtvis ligga vid kulturhuset, där finns bibliotek, konsthall, där finns kaféerna och de trevliga restaurangerna.

Kongressdeltagare kan ju inte bara sitta i hallen och på hotellet. De vill naturligtvis även uppleva stadens kärna och besöka kaféer och restauranger så att de verkligen känner att de besökt Skövde.

Återskapa sedan Kyrkparken till den gröna oas den var avsedd för, lugn och ro och tid för eftertänksamhet, en lunga som varje stad behöver. I dag fungerar den mera som olika stigar för snabbt ta sig nästa kvarter.

Lars Johansson

KONGRESSHALL. Enligt information i medierna finns det tankar på att placera en kongresshall upp på berget Billingen, vem eller vilka har kommit på den idén? En kongresshall eller konserthus skall naturligtvis ligga vid kulturhuset, där finns bibliotek, konsthall, där finns kaféerna och de trevliga restaurangerna.

Kongressdeltagare kan ju inte bara sitta i hallen och på hotellet. De vill naturligtvis även uppleva stadens kärna och besöka kaféer och restauranger så att de verkligen känner att de besökt Skövde.

Återskapa sedan Kyrkparken till den gröna oas den var avsedd för, lugn och ro och tid för eftertänksamhet, en lunga som varje stad behöver. I dag fungerar den mera som olika stigar för snabbt ta sig nästa kvarter.

Lars Johansson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.