30 mar 2016 06:00

30 mar 2016 06:00

Starta en gymnasiefriskola!

FÅGELVIK

Obegripligt och sorgligt det där med Fågelviksgymnasiet. Skulle det inte gå att använda personalen och lokalerna till en gymnasiefriskola? När för några år sedan skolan i Forsvik i Karlsborgs kommun skulle läggas ned blev den en friskola. Och vilken bra skola den har blivit, den blomstrar och antalet elever ökar ständigt. Någonting att ta efter?

Våra barn ska inte behöva resa hela vägen till Skövde varje dag från Karlsborgs kommuns yttersta hörn!

Kerttu

Obegripligt och sorgligt det där med Fågelviksgymnasiet. Skulle det inte gå att använda personalen och lokalerna till en gymnasiefriskola? När för några år sedan skolan i Forsvik i Karlsborgs kommun skulle läggas ned blev den en friskola. Och vilken bra skola den har blivit, den blomstrar och antalet elever ökar ständigt. Någonting att ta efter?

Våra barn ska inte behöva resa hela vägen till Skövde varje dag från Karlsborgs kommuns yttersta hörn!

Kerttu

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.