01 apr 2016 16:08

01 apr 2016 16:08

Ja till nya Billingehus

BILLINGEN

Direktör Arne Sandberg byggde Billingehus som han sedan skänkte till Skövde kommun. Efter det har det varit olika ägare.

Idag känns det självklart att Skövde kommun skall satsa på Billingen, Billingehusområdet. Till exempel glasa in badet och ha öppet året om, nya skidspår, ny sittlift och längre skidbacke. Renovera konferensanläggningen, uppdatera bandybanan. Billingen / Billingehus är bra för Skövdes framtid.

Anders

Idag känns det självklart att Skövde kommun skall satsa på Billingen, Billingehusområdet. Till exempel glasa in badet och ha öppet året om, nya skidspår, ny sittlift och längre skidbacke. Renovera konferensanläggningen, uppdatera bandybanan. Billingen / Billingehus är bra för Skövdes framtid.

Anders

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.