06 apr 2016 06:00

06 apr 2016 06:00

Vi vill inte ha soppan!

SKOLMAT

Tapetklister. Nej! Eleverna på Eriksdalskolan i Skövde vill inte bli serverade så kallad ”potatis och purjolökssoppa” som ser ut som barnmat och har en konsistens som påminner om tapetklister eller potatismos utspätt med lite vatten. Man ska absolut inte kunna vända på hela soppskålen med den så kallade ”soppan” utan att den åker ut. Eleverna är oerhört besvikna och äcklade av all denna mat.

Lärarna klagar på att eleverna inte äter, vad beror det på kan man fråga sig? Jo, att ingen är nöjd med maten! Varje dag ska väl inte en hungrig elev behöva köpa mackor för egna pengar i caféet när Sveriges skolor ska leverera god mat till alla elever? Fängelsemat är ju bättre!

Vill Skövde kommun att vi ska bli något i framtiden? Prioritera er framtid!

Hungriga elever

Lärarna klagar på att eleverna inte äter, vad beror det på kan man fråga sig? Jo, att ingen är nöjd med maten! Varje dag ska väl inte en hungrig elev behöva köpa mackor för egna pengar i caféet när Sveriges skolor ska leverera god mat till alla elever? Fängelsemat är ju bättre!

Vill Skövde kommun att vi ska bli något i framtiden? Prioritera er framtid!

Hungriga elever

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.