08 apr 2016 06:00

08 apr 2016 06:00

Genant att bevittna ynkligheten

PANAMAHÄRVAN

Skattebedragare. Nu blåser det hårda vindar på delar av överklassen eller skattesmitarna vilket man nu vill. Att dessa parasiter i huvudsak förekommer bland alliansens företrädare är ingen tillfällighet därför att de ser alla former av skatt som ett djävulens påfund, det kvittar om det är skatt på tv-licenser, förmögenheter eller inkomster, bara de kan komma undan.

Skatteplanering väljer de att kalla bedrägerierna. Detta för att lura sig själva att tro att de är smarta och höjer sig över vanligt folk som i huvudsak får beskatta varenda krona till gagn för skola vård och omsorg. Det är genant att bevittna ynkligheten hos skattebedragarna när de kommer med sina bortförklaringar och ursäkter.

Att sedan ledningen inom Skatteverket och storbanken Nordea är allierade med svindlarna är ju helt oacceptabelt och faktiskt svårt att ta till sig. Som bankkund hos Nordea måste man allvarligt överväga att byta bank, inte till Swedbank dock.

Kent Rohdin

Skatteplanering väljer de att kalla bedrägerierna. Detta för att lura sig själva att tro att de är smarta och höjer sig över vanligt folk som i huvudsak får beskatta varenda krona till gagn för skola vård och omsorg. Det är genant att bevittna ynkligheten hos skattebedragarna när de kommer med sina bortförklaringar och ursäkter.

Att sedan ledningen inom Skatteverket och storbanken Nordea är allierade med svindlarna är ju helt oacceptabelt och faktiskt svårt att ta till sig. Som bankkund hos Nordea måste man allvarligt överväga att byta bank, inte till Swedbank dock.

Kent Rohdin

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.