09 apr 2016 06:00

09 apr 2016 06:00

Ett tips till Magdalena Andersson

POLITIK

Hej Magdalena. Jag såg dig på nyheterna kvällen den 4 april när du blev intervjuad i samband med den så kallade Panamaaffären. Du talade så vackert om behovet av att betala skatt, vara solidariskt och bidra till det allmänna. Du ska få ett litet tips av mig.

Jag tycker att du, tillsammans med en röd ros, ska ta och överräcka det budskapet till en av dina ministerkollegor, Margot Wallström. Som EU-kommissionär valde hon ju att inte betala någon skatt i Sverige. Men det är kanske det som är den socialdemokratiska definitionen på solidaritet.

Eller för att citera en av dina partikollegor, Mona Sahlin: Det är häftigt att betala skatt. Men det gäller tydligen inte alla.

Stefan Hallberg

Sverigedemokraterna Karlsborg

Hej Magdalena. Jag såg dig på nyheterna kvällen den 4 april när du blev intervjuad i samband med den så kallade Panamaaffären. Du talade så vackert om behovet av att betala skatt, vara solidariskt och bidra till det allmänna. Du ska få ett litet tips av mig.

Jag tycker att du, tillsammans med en röd ros, ska ta och överräcka det budskapet till en av dina ministerkollegor, Margot Wallström. Som EU-kommissionär valde hon ju att inte betala någon skatt i Sverige. Men det är kanske det som är den socialdemokratiska definitionen på solidaritet.

Eller för att citera en av dina partikollegor, Mona Sahlin: Det är häftigt att betala skatt. Men det gäller tydligen inte alla.

Stefan Hallberg

Sverigedemokraterna Karlsborg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.