09 apr 2016 06:00

09 apr 2016 06:00

Visst blir det firande i Boulogner

REPLIK

Svar på insändare ”Stämmer ryktet?” (SLA 8/4).

Stort tack Göte för din fråga kring Valborgsmässofirandet i Boulogner.

Det är med glädje som jag kan förmedla till dig och alla Skövdebor att firandet och välkomnandet av våren 2016 kommer att genomföras i Boulogner. Skövde kommun, i gott samarbete med Next Skövde, kommer att arrangera en fin hyllning till våren på ett traditionsenligt sätt. Vi hälsar alla Skövdebor och gäster som besöker vår fina kommun välkomna till Boulogner den 30 april.

Katarina Strömgren Sandh

kultur- och tf fritidschef i Skövde kommun

Svar på insändare ”Stämmer ryktet?” (SLA 8/4).

Stort tack Göte för din fråga kring Valborgsmässofirandet i Boulogner.

Det är med glädje som jag kan förmedla till dig och alla Skövdebor att firandet och välkomnandet av våren 2016 kommer att genomföras i Boulogner. Skövde kommun, i gott samarbete med Next Skövde, kommer att arrangera en fin hyllning till våren på ett traditionsenligt sätt. Vi hälsar alla Skövdebor och gäster som besöker vår fina kommun välkomna till Boulogner den 30 april.

Katarina Strömgren Sandh

kultur- och tf fritidschef i Skövde kommun

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.