11 apr 2016 06:00

11 apr 2016 06:00

Träden sågas ner

CEMENTA

Det ska bli en intressant tid som kommer nu. Rädda Våmbsdalen ska ha hatten av och jag följer med på resan om en ny överklagan igen. Särskilt efter torsdagens smällar i berget. Rutorna skallrade runtom. Träden på berget sågas ner. Liv mår illa men nämns sällan eller aldrig av ansvarig. Kampen går vidare.

Skrev hon och önskar att fler Skövdebor tar sig en titt på de stora djupa hålen och de fina träden som nu sågas ner på Billingen.

Marlene i Våmb

Det ska bli en intressant tid som kommer nu. Rädda Våmbsdalen ska ha hatten av och jag följer med på resan om en ny överklagan igen. Särskilt efter torsdagens smällar i berget. Rutorna skallrade runtom. Träden på berget sågas ner. Liv mår illa men nämns sällan eller aldrig av ansvarig. Kampen går vidare.

Skrev hon och önskar att fler Skövdebor tar sig en titt på de stora djupa hålen och de fina träden som nu sågas ner på Billingen.

Marlene i Våmb

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.