11 apr 2016 06:00

11 apr 2016 06:00

Var så god för hjälpen!

POSTEN

Den låga postlådan på Allétorget i Tibro hade luckan till säcken öppen. Den var svår att stänga, varför vi ringer posten för att meddela detta. Vi hamnar då i Västerås, personen som svarade hade inte telefonnummer till postansvariga i Tibro.

Då kände vi att vi var tvingade att vakta brevlådan så inte någon post kom i orätta händer, innan den tömdes kl 17.00. När vi hade vaktat lådan i en kvart–tjugo minuter kom en man och med kraft hjälpte oss att stänga den.

Valter och Birgitta Hammar

Den låga postlådan på Allétorget i Tibro hade luckan till säcken öppen. Den var svår att stänga, varför vi ringer posten för att meddela detta. Vi hamnar då i Västerås, personen som svarade hade inte telefonnummer till postansvariga i Tibro.

Då kände vi att vi var tvingade att vakta brevlådan så inte någon post kom i orätta händer, innan den tömdes kl 17.00. När vi hade vaktat lådan i en kvart–tjugo minuter kom en man och med kraft hjälpte oss att stänga den.

Valter och Birgitta Hammar

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.