12 apr 2016 06:00

12 apr 2016 06:00

Attackerar med personangrepp

REPLIK

Till Bengt Sjökvist (SLA 8/4).

Moderaterna och alliansen förstärkte välfärden med 57 miljarder under regeringsåren. Därtill sänktes pensionärsskatten i fem steg. Otillräckligt säger en del. Moderaterna och Alliansen vill göra mer och för det förbereder vi oss och lägger konkreta förslag. Vi beklagar verkligen regeringens löftesbrott mot äldre, inte minst mot utsatta svaga äldre som behöver mer hemtjänst.

Eftersom tyvärr inte Bengt Sjökvist attackerar innehåll i insändare utan med personangrepp, verkar intresset inte vara stort vad gäller att diskutera förbättringsförslag för äldre. Det beklagar jag. Återkom gärna i sak och innehåll så diskuterar vi mer än gärna hur vi stärker äldres vardag.

Cecilia Widegren (M)

riksdagsledamot Skaraborg

Till Bengt Sjökvist (SLA 8/4).

Moderaterna och alliansen förstärkte välfärden med 57 miljarder under regeringsåren. Därtill sänktes pensionärsskatten i fem steg. Otillräckligt säger en del. Moderaterna och Alliansen vill göra mer och för det förbereder vi oss och lägger konkreta förslag. Vi beklagar verkligen regeringens löftesbrott mot äldre, inte minst mot utsatta svaga äldre som behöver mer hemtjänst.

Eftersom tyvärr inte Bengt Sjökvist attackerar innehåll i insändare utan med personangrepp, verkar intresset inte vara stort vad gäller att diskutera förbättringsförslag för äldre. Det beklagar jag. Återkom gärna i sak och innehåll så diskuterar vi mer än gärna hur vi stärker äldres vardag.

Cecilia Widegren (M)

riksdagsledamot Skaraborg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.