13 apr 2016 06:00

13 apr 2016 06:00

Trenden måste brytas

BUSSTRAFIK

Att åka buss idag är förbannat dyrt, vi tar hellre bilen då detta alternativ är mycket billigare. Resultatet av detta blir att bussarna åker mer i tomme. Vilket i sin tur utvecklas till att resor ställs in. Som resulterar till att färre människor överhuvudtaget ej har möjlighet att ta bussen till arbetet.

Trenden måste brytas och vändas. Som förslag kan man möjligen erbjuda månadskort som finansieras via t.ex. skattsedeln för alla invånare i Västra Götaland.

Agera gruppen

Peter, Mikael, Mats och Ann-Sofie

Att åka buss idag är förbannat dyrt, vi tar hellre bilen då detta alternativ är mycket billigare. Resultatet av detta blir att bussarna åker mer i tomme. Vilket i sin tur utvecklas till att resor ställs in. Som resulterar till att färre människor överhuvudtaget ej har möjlighet att ta bussen till arbetet.

Trenden måste brytas och vändas. Som förslag kan man möjligen erbjuda månadskort som finansieras via t.ex. skattsedeln för alla invånare i Västra Götaland.

Agera gruppen

Peter, Mikael, Mats och Ann-Sofie

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.