15 apr 2016 06:00

15 apr 2016 06:00

Livets brunn på hjul?

MOBIL

Som den framtidsvisionär jag är, tänker jag brett och annorlunda. Varför inte ha Livets brunn mobilt på hjul, så att alla delar av Skövde kan ha den en stund! Kanske man kan hyra den när man firar sin 50-årsdag! Eller låta den finnas och upplevas i cyberspace i din dator!

Tänk dig; en vecka gläder den människor vid Stallsiken, en annan dag står den i Skultorp. Skövde skulle vara först med detta!

Mikke framtidsvisionär

Som den framtidsvisionär jag är, tänker jag brett och annorlunda. Varför inte ha Livets brunn mobilt på hjul, så att alla delar av Skövde kan ha den en stund! Kanske man kan hyra den när man firar sin 50-årsdag! Eller låta den finnas och upplevas i cyberspace i din dator!

Tänk dig; en vecka gläder den människor vid Stallsiken, en annan dag står den i Skultorp. Skövde skulle vara först med detta!

Mikke framtidsvisionär

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.