15 apr 2016 06:00

15 apr 2016 06:00

Svårt följa nya regler

KAVELBRO

Vi blev glatt överraskade i veckan av att förbudsskyltar och stora stenar placerades ut på grusplanen vid Kavelbrohallen. Mindre road känner man sig idag, man ser att vissa har svårt att efterfölja vad som gäller här nu! Nu får vi hoppas på att någon ser till att följa upp detta, se till att reglerna följs! Vi väntar fortfarande på svar på vad som skall hända med denna grusplan, vem är ansvarig för renhållningen? Bifogar ett foto som tydligt visar hur miljön ser ut här!

Tack Tomas Morell, för din insändare, den var bra!

Trött på nedskräpning

Vi blev glatt överraskade i veckan av att förbudsskyltar och stora stenar placerades ut på grusplanen vid Kavelbrohallen. Mindre road känner man sig idag, man ser att vissa har svårt att efterfölja vad som gäller här nu! Nu får vi hoppas på att någon ser till att följa upp detta, se till att reglerna följs! Vi väntar fortfarande på svar på vad som skall hända med denna grusplan, vem är ansvarig för renhållningen? Bifogar ett foto som tydligt visar hur miljön ser ut här!

Tack Tomas Morell, för din insändare, den var bra!

Trött på nedskräpning

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.