16 apr 2016 06:00

16 apr 2016 06:00

Gå samman mot terrorn!

DEMONSTRERA

Varför går inte muslimer runt om i världen ut och demonstrerar mot de fruktansvärda terrordåd som IS och övriga utför? Om äldre och yngre muslimer går ut på gator och torg och gör klart för dem som är på väg att ansluta sig till IS, att detta strider mot deras tro. Det skulle förhoppningsvis få dessa personer att kanske ta sitt förnuft till fånga.

Man skulle kanske även få stopp på den propaganda som högerradikala krafter bedriver mot muslimer, där de påpekar att imamer och vanliga muslimer inte reagerar mot dessa fruktansvärda dåd.

Fredsvänner – gå samman

Varför går inte muslimer runt om i världen ut och demonstrerar mot de fruktansvärda terrordåd som IS och övriga utför? Om äldre och yngre muslimer går ut på gator och torg och gör klart för dem som är på väg att ansluta sig till IS, att detta strider mot deras tro. Det skulle förhoppningsvis få dessa personer att kanske ta sitt förnuft till fånga.

Man skulle kanske även få stopp på den propaganda som högerradikala krafter bedriver mot muslimer, där de påpekar att imamer och vanliga muslimer inte reagerar mot dessa fruktansvärda dåd.

Fredsvänner – gå samman

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.