18 apr 2016 06:00

18 apr 2016 06:00

Synd att slänga mat

KAN SÄLJAS

En butik i Skövde slänger all mat som har bäst före och sista förbrukningsdag innan det går ut. Regelverket för färska varor säger så, men det innebär inte att den skall slängas. Varorna är inte dåliga och kan således säljas till reducerat pris. Medvetna kunder köper sådana varor.

En sådan här policy är jag mycket besviken på.

Tveksam kund

En butik i Skövde slänger all mat som har bäst före och sista förbrukningsdag innan det går ut. Regelverket för färska varor säger så, men det innebär inte att den skall slängas. Varorna är inte dåliga och kan således säljas till reducerat pris. Medvetna kunder köper sådana varor.

En sådan här policy är jag mycket besviken på.

Tveksam kund

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.