20 apr 2016 06:00

20 apr 2016 16:01

Kristna behöver ingen moské

RELIGION

Läser i måndagens SLA om att det behövs en moské eller större lokal för en del av Skövdes muslimer.

Vi ser nu hur en ”troende” muslim som Memeth Kaplan beter sig och hur det gång efter annan rapporteras om hur man blir radikaliserad av bland andra imamer i moskéer runt om i landet.

Min bestämda uppfattning är att i Sverige som ju är ett kristet land i grunden, skall det inte finnas moskéer. Svenska kyrkor och kristna överlag är förföljda i nästan samtliga muslimska länder och vi får ju ta seden dit vi kommer och det skall självklart vara tvärtom också.

Vill man till Sverige (de flesta som kommer är ju män i stridbar ålder) så skall man först läsa på och då upptäcka att Sverige inte är något optimalt land att bo i för en muslim. Det som sker runt om i världen och även i Sverige är tyvärr bara en början.

Respektera min åsikt

Vi ser nu hur en ”troende” muslim som Memeth Kaplan beter sig och hur det gång efter annan rapporteras om hur man blir radikaliserad av bland andra imamer i moskéer runt om i landet.

Min bestämda uppfattning är att i Sverige som ju är ett kristet land i grunden, skall det inte finnas moskéer. Svenska kyrkor och kristna överlag är förföljda i nästan samtliga muslimska länder och vi får ju ta seden dit vi kommer och det skall självklart vara tvärtom också.

Vill man till Sverige (de flesta som kommer är ju män i stridbar ålder) så skall man först läsa på och då upptäcka att Sverige inte är något optimalt land att bo i för en muslim. Det som sker runt om i världen och även i Sverige är tyvärr bara en början.

Respektera min åsikt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.