22 apr 2016 06:00

22 apr 2016 06:00

Hoppas det sporrar!

SABOTAGE

Stollar. Det finns stollar i vår Herres hage! Det kan konstateras vid flera tillfällen, men nu senast handlar det om sabotaget mot familjen Jellinek!

Hoppas polisen finner den eller de skyldiga, som skall åtalas för grovt mordförsök, och bli dömda till livstid på vatten å bröd!

Sabotaget var ju inte enbart mordförsök på familjemedlemmar Jellinek, utan om hjulet lossnar och far i väg, och kanske möter en gående så kan man räkna ut vad som händer när denne blir ”överkörd” av ett hjul i full fart. Det vill till att någon klarar livhanken i sådant fall.

Att någon skall behöva bli utsatt för det som någon/några nu utsatt Silvester och familjen för är ju kriminellt av värsta slag, och detta förmodligen för en del förslag gällande Billingehus och fritidsområdet. Skulle det inte falla alla smaken kan de framföra detta på ett hyfsat sätt!

Hoppas att det inte för Silvesters del kommer att innebära någon tappad sug, utan att det har motsatt effekt och sporrar i stället!

Anders Löfgren

Hoppas polisen finner den eller de skyldiga, som skall åtalas för grovt mordförsök, och bli dömda till livstid på vatten å bröd!

Sabotaget var ju inte enbart mordförsök på familjemedlemmar Jellinek, utan om hjulet lossnar och far i väg, och kanske möter en gående så kan man räkna ut vad som händer när denne blir ”överkörd” av ett hjul i full fart. Det vill till att någon klarar livhanken i sådant fall.

Att någon skall behöva bli utsatt för det som någon/några nu utsatt Silvester och familjen för är ju kriminellt av värsta slag, och detta förmodligen för en del förslag gällande Billingehus och fritidsområdet. Skulle det inte falla alla smaken kan de framföra detta på ett hyfsat sätt!

Hoppas att det inte för Silvesters del kommer att innebära någon tappad sug, utan att det har motsatt effekt och sporrar i stället!

Anders Löfgren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.