23 apr 2016 06:00

23 apr 2016 06:00

Bygg små lägenheter

Skultorp

Nu när de bygger i Skultorp, varför inte riva gamla loppisaffären och satsa på mindre tvåor och treor, som man har råd att bo i när man är pensionär. Alla har inte hög pension och många lever knapert som det redan är och om man nu kan få önska så vore det väl på tiden att i botten också ha en vårdcentral.

Man kan tro att Skövde kommun glömmer att vi som bor i Skultorp även tillhör Skövde. Satsa gärna på hyreshus även här ute.

Britt Tegneryd

Nu när de bygger i Skultorp, varför inte riva gamla loppisaffären och satsa på mindre tvåor och treor, som man har råd att bo i när man är pensionär. Alla har inte hög pension och många lever knapert som det redan är och om man nu kan få önska så vore det väl på tiden att i botten också ha en vårdcentral.

Man kan tro att Skövde kommun glömmer att vi som bor i Skultorp även tillhör Skövde. Satsa gärna på hyreshus även här ute.

Britt Tegneryd

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.