26 apr 2016 06:00

26 apr 2016 06:00

Tur att vi själva får välja

Replik:

Conny Östling ondgör sig över vilka tv-program man helst tittar på (SLA 25/4). Tur tycker jag att vi lever i ett demokratiskt land och att vi själva får välja vad vi vill se.

Conny Östling har också synpunkter på vad som skrivs på insändarsidan. Tur tycker jag att vi lever i ett demokratiskt land och att vi själva får välja vad vi vill skriva om. En förklaring till varför insändarsidan kanske domineras av synpunkter om vad som sker lokalt måste väl ändå vara att SLA är en lokaltidning.

Med vänlig hälsning:

Per Olof Bergqvist

Conny Östling ondgör sig över vilka tv-program man helst tittar på (SLA 25/4). Tur tycker jag att vi lever i ett demokratiskt land och att vi själva får välja vad vi vill se.

Conny Östling har också synpunkter på vad som skrivs på insändarsidan. Tur tycker jag att vi lever i ett demokratiskt land och att vi själva får välja vad vi vill skriva om. En förklaring till varför insändarsidan kanske domineras av synpunkter om vad som sker lokalt måste väl ändå vara att SLA är en lokaltidning.

Med vänlig hälsning:

Per Olof Bergqvist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.