27 apr 2016 06:00

27 apr 2016 06:00

En isshow i världsklass

TIBRO KK

Tibro KK har gjort det igen. Man har skapat en isshow i yttersta världsklass, där alla inblandade, från de minsta i skridskoskolan till åkarna i världseliten, gjorde flera fantastiska nummer av bästa kvalité. Jag har fortfarande inte smält alla intryck som jag fick när jag såg denna fantastiska isshow. Då var jag ändå på alla fem föreställningarna.

Jag vill rikta ett stort tack till Tibro KK för att ni arrangerade denna fantastiska isshow. Alla otroliga åkare ska ha en stor eloge för fantastiska framträdanden. Det märktes tydligt att ni har lagt ner ett hästjobb på träningarna och det märktes att ni stortrivdes ute på isen.

Tack till alla tränarna för allt arbete ni lagt ner under träningarna för att se till att allt skulle fungera. Och givetvis vill jag rikta ett stort tack till alla föräldrar och alla andra krafter som lagt ner ett hästjobb för att få ordning på allt runt omkring och som vi åskådare kanske inte la märke till, såsom scenbygge, bakning av fikabröd, bara för att nämna några exempel.

Till alla inblandade vill jag rikta ett stort tack och om jag hade haft möjlighet så hade jag gett er alla rosor och varsin kram men det får ske genom denna insändare istället. Hoppas verkligen att ni kan känna att det ni gjort har gett många en fantastisk upplevelse. Jag kommer garanterat tillbaka till nästa isshow.

Otto

Jag vill rikta ett stort tack till Tibro KK för att ni arrangerade denna fantastiska isshow. Alla otroliga åkare ska ha en stor eloge för fantastiska framträdanden. Det märktes tydligt att ni har lagt ner ett hästjobb på träningarna och det märktes att ni stortrivdes ute på isen.

Tack till alla tränarna för allt arbete ni lagt ner under träningarna för att se till att allt skulle fungera. Och givetvis vill jag rikta ett stort tack till alla föräldrar och alla andra krafter som lagt ner ett hästjobb för att få ordning på allt runt omkring och som vi åskådare kanske inte la märke till, såsom scenbygge, bakning av fikabröd, bara för att nämna några exempel.

Till alla inblandade vill jag rikta ett stort tack och om jag hade haft möjlighet så hade jag gett er alla rosor och varsin kram men det får ske genom denna insändare istället. Hoppas verkligen att ni kan känna att det ni gjort har gett många en fantastisk upplevelse. Jag kommer garanterat tillbaka till nästa isshow.

Otto

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.