27 apr 2016 06:00

27 apr 2016 06:00

Gör vad vi orkar och kan

DEBATT: Replik

Vi människor lever i en svår tid. Uppdaterade i media närapå dygnet runt. Vi följer oro, ångest och mycket annat om vad som händer världen över. Jag tror att folk gör vad vi orkar och kan. Motstånd finns i stora mått i kamper man går in i. Hur ska vi orka med vardagen om vi inte får ha lite roligt och ägna tid åt oss själva också? Livet vill ju levas med.

Tråkigt att du, Conny Östling (SLA 25/4), är besviken och inte uppmuntrar insändare istället. Sorry, men det köpte jag inte.

Marlene i Våmb

Vi människor lever i en svår tid. Uppdaterade i media närapå dygnet runt. Vi följer oro, ångest och mycket annat om vad som händer världen över. Jag tror att folk gör vad vi orkar och kan. Motstånd finns i stora mått i kamper man går in i. Hur ska vi orka med vardagen om vi inte får ha lite roligt och ägna tid åt oss själva också? Livet vill ju levas med.

Tråkigt att du, Conny Östling (SLA 25/4), är besviken och inte uppmuntrar insändare istället. Sorry, men det köpte jag inte.

Marlene i Våmb

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.