28 apr 2016 06:00

28 apr 2016 06:00

Skövde en framtidskommun

DEBATT: Billingen

Stort tack till alliansen och Sverigedemokraterna i Skövde, som vågar satsa på Billingenområdet och ett framtida Billingehus. Tack också till First Hotels.

Volvoföretagen i Skövde går bra. Högskolan fungerar bra och regionsjukhuset Skas bygger ut. Skövdebostäder, Lorentzon, HSB, Peab, Rapp fastigheter m.fl. bygger nya bostäder. Och tack vare alla övriga bra företag och engagerade anställda, tillsammans med ovanstående, är Skövde en framtidskommun!

Anders Baldervik

Stort tack till alliansen och Sverigedemokraterna i Skövde, som vågar satsa på Billingenområdet och ett framtida Billingehus. Tack också till First Hotels.

Volvoföretagen i Skövde går bra. Högskolan fungerar bra och regionsjukhuset Skas bygger ut. Skövdebostäder, Lorentzon, HSB, Peab, Rapp fastigheter m.fl. bygger nya bostäder. Och tack vare alla övriga bra företag och engagerade anställda, tillsammans med ovanstående, är Skövde en framtidskommun!

Anders Baldervik

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.