29 apr 2016 06:00

29 apr 2016 06:00

Cykla eller samåk!

DEBATT: Bilköer

Hej Volvoarbetarn! Såg din insändare (SLA 25/4) där du sökte någon som kan ta på sig ansvaret för trafikköerna på Östra leden. Jag kan ta på mig detta ansvar, jag jobbar som fritidskonsult och har gott om tid att lösa frågor!

Till en början tycker jag samåkning kan vara en lösning, om det är fem i bilen försvinner fyra fordon från vägen! Kollektivtrafik kan funka, går det åka buss till jobbet, går det att ta andra färdvägar till ditt jobb? Sen går det att cykla till och från jobbet, det tjänar hela samhället på, du får motion och håller dig frisk, slipper gå på gym eller ha andra träningsformer på fritiden. Så enkelt löses detta!

Fritidskonsulten Mikke

 

Till en början tycker jag samåkning kan vara en lösning, om det är fem i bilen försvinner fyra fordon från vägen! Kollektivtrafik kan funka, går det åka buss till jobbet, går det att ta andra färdvägar till ditt jobb? Sen går det att cykla till och från jobbet, det tjänar hela samhället på, du får motion och håller dig frisk, slipper gå på gym eller ha andra träningsformer på fritiden. Så enkelt löses detta!

Fritidskonsulten Mikke

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.