29 apr 2016 06:00

29 apr 2016 06:00

Ingen vacker syn

DEBATT: Södermalms IP:

Att Skövde kommun vill slå sig för bröstet och tala om hur framåt man är och vilka fantastiska anläggningar som finns, rimmar illa med vad man möter på Södermalm. Det vore på sin plats att ansvariga på kommunen någon gång tog sig en titt på hur sliten anläggningen verkligen är.

Att det är ett eftersatt underhåll på Södermalms IP är det inget tvivel om, bl.a. skulle det inte skada med lite färg på sidorna på de underlag reklamskyltar sätts upp på. På huvudläktaren behöver träfasaden bytas och målas, ståplatsläktare som är direkt farliga m.m.

Inga större kostnader i jämförelse med vad man vill lägga ner på Billingens fritidsområde.

PG

 

Att det är ett eftersatt underhåll på Södermalms IP är det inget tvivel om, bl.a. skulle det inte skada med lite färg på sidorna på de underlag reklamskyltar sätts upp på. På huvudläktaren behöver träfasaden bytas och målas, ståplatsläktare som är direkt farliga m.m.

Inga större kostnader i jämförelse med vad man vill lägga ner på Billingens fritidsområde.

PG

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.