02 maj 2016 06:00

02 maj 2016 06:00

Om att känna sig träffad

Replik:

Till Per Olof Bergqvist och Marlene i Våmb (SLA 27/4).

När man känner sig träffad, går man i direkt försvarsställning. Det är tydligen vad som drabbade Per Olof Bergqvist, och Marlene i Våmb.

Vad min insändare handlade om, var att människor tycks titta mer på lättviktiga program, än på program som tar upp det vi alla ingår i, nämligen samhället. Om man då tittar på Let's dance eller Sveriges yngsta mästerkock, istället för Uppdrag Granskning eller något annat samhällsprogram, så tycker man väl att de programmen är viktigare.

Men säg det då. Jag är inte intresserad, jag orkar inte med allt det som ingår i det samhälle jag lever. Jag vill fly undan. Förströelse är min grej.

Inte förrän det kommer tillräckligt nära, är jag intresserad.

Conny Östling

Till Per Olof Bergqvist och Marlene i Våmb (SLA 27/4).

När man känner sig träffad, går man i direkt försvarsställning. Det är tydligen vad som drabbade Per Olof Bergqvist, och Marlene i Våmb.

Vad min insändare handlade om, var att människor tycks titta mer på lättviktiga program, än på program som tar upp det vi alla ingår i, nämligen samhället. Om man då tittar på Let's dance eller Sveriges yngsta mästerkock, istället för Uppdrag Granskning eller något annat samhällsprogram, så tycker man väl att de programmen är viktigare.

Men säg det då. Jag är inte intresserad, jag orkar inte med allt det som ingår i det samhälle jag lever. Jag vill fly undan. Förströelse är min grej.

Inte förrän det kommer tillräckligt nära, är jag intresserad.

Conny Östling

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.