02 maj 2016 06:00

02 maj 2016 06:00

Varför ska Tibro betala?

Motocross:

Nu ska Fågelviksgymnasiet ta in åtta motocrosselever till läsåret 16/17. Varför skall Tibro kommun stå för kostnaden för MX-gymnasiet i ett läsår extra? Lade inte Tibros politiker ner gymnasiet för ett säkra en god utbildning för kommunens ungdomar? Så ska det betalas för utsocknes. Hur kan dessa elever söka till en skola som inte tar in elever?

Vill även gratulera Skövde till motocross och om några år går väl SM-deltävlingar i cross i Skövde och inte Tibro.

F.d. motocrosskommun

Nu ska Fågelviksgymnasiet ta in åtta motocrosselever till läsåret 16/17. Varför skall Tibro kommun stå för kostnaden för MX-gymnasiet i ett läsår extra? Lade inte Tibros politiker ner gymnasiet för ett säkra en god utbildning för kommunens ungdomar? Så ska det betalas för utsocknes. Hur kan dessa elever söka till en skola som inte tar in elever?

Vill även gratulera Skövde till motocross och om några år går väl SM-deltävlingar i cross i Skövde och inte Tibro.

F.d. motocrosskommun

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.