03 maj 2016 06:00

03 maj 2016 06:00

Det luktar illa!

Gödsel

Som gammal Mölltorpsbo så vet jag att det förekommer gödsellukt här då och då. Men de senaste åren har det blivit betydligt oftare som lukten ligger på och det inte går att vädra eller är trevligt att vara utomhus. Jag är ingen expert men det måste väl vara svingödsel som sprids rikligt nu för tiden. Fredag, lördag och söndag har lukten legat på till exempel.

Mölltorpsbo

Som gammal Mölltorpsbo så vet jag att det förekommer gödsellukt här då och då. Men de senaste åren har det blivit betydligt oftare som lukten ligger på och det inte går att vädra eller är trevligt att vara utomhus. Jag är ingen expert men det måste väl vara svingödsel som sprids rikligt nu för tiden. Fredag, lördag och söndag har lukten legat på till exempel.

Mölltorpsbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.