04 maj 2016 06:00

04 maj 2016 06:00

Next Skövde har gjort det – igen!

Next Skövde

Enligt Nexts vd, Mats Olsson var detta ett sätt att hålla stjärnan skadeslös, något som han inte hymlar med. Lyckligtvis hade Next just under den här perioden ett ökat behov av arbetskraft, vilket sammanträffande.

Att stjärnan tillsammans med en lagkamrat på Facebook under perioden som IFK genomgick sin ekonomiska kris gick ut och bad allmänheten om ekonomisk hjälp för att föreningen skulle överleva gör bara saken ännu mer osmaklig.

En offentlig förklaring från Mats Olsson för hanterandet av skattemedel krävs.

Vän av ordning

Enligt Nexts vd, Mats Olsson var detta ett sätt att hålla stjärnan skadeslös, något som han inte hymlar med. Lyckligtvis hade Next just under den här perioden ett ökat behov av arbetskraft, vilket sammanträffande.

Att stjärnan tillsammans med en lagkamrat på Facebook under perioden som IFK genomgick sin ekonomiska kris gick ut och bad allmänheten om ekonomisk hjälp för att föreningen skulle överleva gör bara saken ännu mer osmaklig.

En offentlig förklaring från Mats Olsson för hanterandet av skattemedel krävs.

Vän av ordning

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.