04 maj 2016 06:00

04 maj 2016 06:00

Vi valde Spring för livet

Första maj

Replik till Henrik Andersson (SLA 30/4). Henrik undrar varför Moderaterna inte leker arbetare fullt ut och är med och demonstrerar på första maj. Moderaterna i Skövde valde att delta i Spring för livet, en kampanj på Billingen till stöd för att samla in pengar till Barncancerfonden.

Att delta i arrangemang och uppmuntra initiativ från ideella föreningar, enskilda personer och andra är ett av de viktigaste fundamenten i Moderaternas vision. I det politiska kampanjarbetet är det mer givande långsiktigt att lyssna än att enbart prata. Moderaterna i Skövde föredrar dialog och deltagande framför tåg och tal på stadens torg.

Moderaterna i Skövde

genom Martin Odenö och Björn Håkansson

Replik till Henrik Andersson (SLA 30/4). Henrik undrar varför Moderaterna inte leker arbetare fullt ut och är med och demonstrerar på första maj. Moderaterna i Skövde valde att delta i Spring för livet, en kampanj på Billingen till stöd för att samla in pengar till Barncancerfonden.

Att delta i arrangemang och uppmuntra initiativ från ideella föreningar, enskilda personer och andra är ett av de viktigaste fundamenten i Moderaternas vision. I det politiska kampanjarbetet är det mer givande långsiktigt att lyssna än att enbart prata. Moderaterna i Skövde föredrar dialog och deltagande framför tåg och tal på stadens torg.

Moderaterna i Skövde

genom Martin Odenö och Björn Håkansson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.