06 maj 2016 06:00

06 maj 2016 06:00

Bötfäll oansvariga hundägare

DEBATT: Boulognersjön

Vår fantastiska upplevelse och badsjö håller på att invaderas av hundar och ansvarslösa hundägare, med tanke på en känslig miljö där fåglar under åratal huserat och en förhoppningsvis återhämtning till godkända vattenvärden så sakta sker.

Jag ser varje dag hundägare som trots förbudsskyltar rastar sina hundar och visar en otrolig hänsynslöshet. Nyligen konfronterades jag med en hundägare som till och med badade sin hund i sjön. Att detta är förbjudet med hänsyn till den känsliga miljön struntar många olika typer av hundägare fullkomligt i.

Här borde kommunen verkligen stämma i bäcken och bötfälla de som i fortsättningen inte kan rätta sig efter de regler som gäller, vad gäller Boulognersjön.

Sommarbadare

 

Jag ser varje dag hundägare som trots förbudsskyltar rastar sina hundar och visar en otrolig hänsynslöshet. Nyligen konfronterades jag med en hundägare som till och med badade sin hund i sjön. Att detta är förbjudet med hänsyn till den känsliga miljön struntar många olika typer av hundägare fullkomligt i.

Här borde kommunen verkligen stämma i bäcken och bötfälla de som i fortsättningen inte kan rätta sig efter de regler som gäller, vad gäller Boulognersjön.

Sommarbadare

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.