06 maj 2016 06:00

06 maj 2016 06:00

Inga skattepengar till ett hotell

Billingen:

Opinionen i Skövde verkar vara enig; satsa på Billingens naturområde, men köp inte Blå Hallen, utebadet och pulkabacken av Jellinek för upphaussade 45 miljoner!

Vill han inte sälja för lägre summa, så låt honom behålla dessa tre objekt. Kan han tänka sig sälja för, i mina ögon, mer marknadsmässiga 5–10 miljoner, så kan väl kommunen gynna honom med det.

Jag, och säkerligen de flesta skattebetalare i Skövde kommun, vill inte att våra skattepengar går till att renovera ett privatägt hotell. Då vill jag hellre att dessa 35–40 miljoner, som jag anser är överpris, går till skola och äldreomsorg!

Skattebetalare som bryr sig

 

Vill han inte sälja för lägre summa, så låt honom behålla dessa tre objekt. Kan han tänka sig sälja för, i mina ögon, mer marknadsmässiga 5–10 miljoner, så kan väl kommunen gynna honom med det.

Jag, och säkerligen de flesta skattebetalare i Skövde kommun, vill inte att våra skattepengar går till att renovera ett privatägt hotell. Då vill jag hellre att dessa 35–40 miljoner, som jag anser är överpris, går till skola och äldreomsorg!

Skattebetalare som bryr sig

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.