07 maj 2016 06:00

07 maj 2016 06:00

En bra lösning som alla tjänade på

Next Skövde:

Rasmus arbetade redan halvtid på Next Skövde när IFK:s problem blev akuta. Det drabbade många hårt, inklusive Rasmus. Samtidigt hade Next Skövde en sjukskrivning och behövde därför mer hjälp. Genom att han då gick upp i tjänstgöringsgrad kunde vi stötta en anställd samtidigt som vi fyllde vårt behov av ytterligare arbetade timmar och då genom någon som redan fanns i organisationen.

Next Skövde blev på det viset en av alla de privata och offentliga aktörer som slöt upp och tillsammans bidrog till att hjälpa en av Skövdes älskade elitidrottsföreningar, som genom sin verksamhet verkligen bidrar till att stärka Skövdes varumärke. Så detta var en bra lösning som alla tjänade på.

Mats Olsson

vd Next Skövde Destinationsutveckling AB

Rasmus arbetade redan halvtid på Next Skövde när IFK:s problem blev akuta. Det drabbade många hårt, inklusive Rasmus. Samtidigt hade Next Skövde en sjukskrivning och behövde därför mer hjälp. Genom att han då gick upp i tjänstgöringsgrad kunde vi stötta en anställd samtidigt som vi fyllde vårt behov av ytterligare arbetade timmar och då genom någon som redan fanns i organisationen.

Next Skövde blev på det viset en av alla de privata och offentliga aktörer som slöt upp och tillsammans bidrog till att hjälpa en av Skövdes älskade elitidrottsföreningar, som genom sin verksamhet verkligen bidrar till att stärka Skövdes varumärke. Så detta var en bra lösning som alla tjänade på.

Mats Olsson

vd Next Skövde Destinationsutveckling AB

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.