11 maj 2016 06:00

11 maj 2016 06:00

Skräpigt i dikena

Märkligt:

Jag hade det stora nöjet att cykla mellan Hjo och Tibro. Det blir att man tittar ned i diket lite när man cyklar, helt otroligt vad skräp det ligger, mest ölburkar och cigarettpaket, en hel del flaskor, bildelar, bl.a. navkapslar, men också en komplett kaffebryggare (varför?).

Tycker det är så märkligt att det är så lätt att ta med förpackningar som är fyllda och tyngre för att sen slänga dem när de är lätta och tomma! Hur tänker ni?

Samhällsdebattören Mikke

Jag hade det stora nöjet att cykla mellan Hjo och Tibro. Det blir att man tittar ned i diket lite när man cyklar, helt otroligt vad skräp det ligger, mest ölburkar och cigarettpaket, en hel del flaskor, bildelar, bl.a. navkapslar, men också en komplett kaffebryggare (varför?).

Tycker det är så märkligt att det är så lätt att ta med förpackningar som är fyllda och tyngre för att sen slänga dem när de är lätta och tomma! Hur tänker ni?

Samhällsdebattören Mikke

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.