11 maj 2016 06:00

11 maj 2016 06:00

Uteplatser på Sandtorget – hu!

CENTRUM

Betongoas. Ytterligare en politiker som vill ta död på Skövde centrum, en öde betongoas verkar hägra. Klagar man så vrider sig säkert Magnus Hammar Borsch (M) som en mask och har säkert någon annan förklaring.

Magnus Hammar Borsch verkar heller inte ha någon koll på var norr och söder ligger på torget. Och om, så finns bara en bra plats mellan Edvins Corner och pizzabutiken som kan vara intressant och då får man sitta i avgaser. Resten ligger ju mest i skugga och hur kul är det att sitta i skuggan och fika?

Ta för fasen inte död på Skövde centrum.

Nä, gör ett ”parkeringshus Elefanten” av kommunhuset och halvera kommunens anställda och sänd ut de kvarvarande att befolka Skövde Flygplats lokaler som står tomma, som man ändå betalar för. Då kan ju kommunledningen sitta i tornet och ha ”översikt”.

Nä, öka möjligheten att parkera i centrum i stället, öka grönytorna och släpp tanken på att förtäta centrum med oförklarliga korkade byggen, höghus på Modeparkeringen – man håller sig för pannan. Gör centrum levande och ha en idé om att placera eventuella uteserveringar i soliga lägen i stället.

Ta även bort alla parkeringsautomater, märk upp alla platser ordentligt, måla upp dem som man får parkera på, inför tidsmarkeringsrondeller (inköp cirka 20 kronor/styck) och de som parkerar fel får parkeringsbot.

Öka tillgängligheten till parkering i Skövde centrum i stället.

Nils

Magnus Hammar Borsch verkar heller inte ha någon koll på var norr och söder ligger på torget. Och om, så finns bara en bra plats mellan Edvins Corner och pizzabutiken som kan vara intressant och då får man sitta i avgaser. Resten ligger ju mest i skugga och hur kul är det att sitta i skuggan och fika?

Ta för fasen inte död på Skövde centrum.

Nä, gör ett ”parkeringshus Elefanten” av kommunhuset och halvera kommunens anställda och sänd ut de kvarvarande att befolka Skövde Flygplats lokaler som står tomma, som man ändå betalar för. Då kan ju kommunledningen sitta i tornet och ha ”översikt”.

Nä, öka möjligheten att parkera i centrum i stället, öka grönytorna och släpp tanken på att förtäta centrum med oförklarliga korkade byggen, höghus på Modeparkeringen – man håller sig för pannan. Gör centrum levande och ha en idé om att placera eventuella uteserveringar i soliga lägen i stället.

Ta även bort alla parkeringsautomater, märk upp alla platser ordentligt, måla upp dem som man får parkera på, inför tidsmarkeringsrondeller (inköp cirka 20 kronor/styck) och de som parkerar fel får parkeringsbot.

Öka tillgängligheten till parkering i Skövde centrum i stället.

Nils

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.