12 maj 2016 06:00

12 maj 2016 06:00

Osäkerhetsfaktor i regeringen

Miljöpartiet

Det blåser snålt kring Miljöpartiet. Frågan är hur det kommer att sluta i regeringen.

Enligt min mening är Miljöpartiet en osäkerhetsfaktor i regeringen. Framför allt är det ett orosmoment för företagen i Sverige när man ska fatta långsiktiga strategiska beslut. Hur blir det med energi- och miljöskatter i framtiden?

Leif Wångstedt

tekniker

Det blåser snålt kring Miljöpartiet. Frågan är hur det kommer att sluta i regeringen.

Enligt min mening är Miljöpartiet en osäkerhetsfaktor i regeringen. Framför allt är det ett orosmoment för företagen i Sverige när man ska fatta långsiktiga strategiska beslut. Hur blir det med energi- och miljöskatter i framtiden?

Leif Wångstedt

tekniker

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.