13 maj 2016 06:00

13 maj 2016 06:00

Hellre gymnasium än Inredia

Fågelvik:

Nu ska Fågelviksgymnasiet läggas ner, då undrar jag lite saker: Hur har kommunen då råd att bygga Inredia för flera miljoner samt ha festivalen Uppåner? Jag ser hellre att vi har ett gymnasium som gynnar Tibro, än att ha en festival som är riktigt tråkig och ett Inredia som bara kostar pengar. Jag blir uppriktigt sagt förbannad.

Munken

Nu ska Fågelviksgymnasiet läggas ner, då undrar jag lite saker: Hur har kommunen då råd att bygga Inredia för flera miljoner samt ha festivalen Uppåner? Jag ser hellre att vi har ett gymnasium som gynnar Tibro, än att ha en festival som är riktigt tråkig och ett Inredia som bara kostar pengar. Jag blir uppriktigt sagt förbannad.

Munken

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.