13 maj 2016 06:00

13 maj 2016 06:00

Rör inte våra kullar!

Byggnation:

Skövde kommun planerar att bygga flervåningshus på Nyströms kullar. Vart ska vi äldre som bor vid kullarna ta vägen med våra rullatorer för att få uppleva en aning natur och grönska? Vår enda möjlighet att känna häggens underbara doft, plocka några vårblommor och sätta oss en stund på bänken för att få höra koltrastens ljuvliga sång är kullarna. Säg, vart ska vi (och alla hundar också) ta vägen?

Vi får/kan inte längre köra bil för att kunna åka en bit längre bort för samma upplevelse, så kullarna är vår enda möjlighet till en läkande naturupplevelse. Så ta inte bort detta ifrån oss! Vi betalar fortfarande skatt, till och med mer än ni beslutsfattare i kommunen.

P.S. Dessutom finns det forngravar på kullarna.

HelPer

Skövde kommun planerar att bygga flervåningshus på Nyströms kullar. Vart ska vi äldre som bor vid kullarna ta vägen med våra rullatorer för att få uppleva en aning natur och grönska? Vår enda möjlighet att känna häggens underbara doft, plocka några vårblommor och sätta oss en stund på bänken för att få höra koltrastens ljuvliga sång är kullarna. Säg, vart ska vi (och alla hundar också) ta vägen?

Vi får/kan inte längre köra bil för att kunna åka en bit längre bort för samma upplevelse, så kullarna är vår enda möjlighet till en läkande naturupplevelse. Så ta inte bort detta ifrån oss! Vi betalar fortfarande skatt, till och med mer än ni beslutsfattare i kommunen.

P.S. Dessutom finns det forngravar på kullarna.

HelPer

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.