14 maj 2016 06:00

14 maj 2016 06:00

Redogör för planerna i sin helhet

BILLINGESATSNINGEN

Replik. Till Ej bilägare och Egen företagare med flera.

När det gäller kommunens planer på satsningar på Billingens fritidsområde och överenskommelser med Billingehus, så framhåller jag på nytt: När Alliansen valde att gå ut med sina idéer skulle de absolut ha presenterat hela projektet. Jag rekommenderar att de nu gör en redogörelse för hur planerna ser ut i sin helhet!

Det förefaller som en del tycker att det är nog att det satsas på fritidsområdet. Men så är inte fallet, Billingehus är den tunga faktorn, för utan ett utbyggt och restaurerat hotell utgör inte Billingen den attraktionskraft som är önskvärd.

Det är Billingehus som utgör den stora dragningskraften, det är just Billingehus människor ut över riket pratar om och vill besöka. Fritidsområdet utgör mer dragningskraft på kommuninnevånarna och människor i närområdet. Därför är det så angeläget att allt sker i ett sammanhang! Silvester Jellinek har vid tidigare tillfällen visat att han har idéer och kraft att genomföra dem, så nu står det stort hopp och förväntan på genomförande av de goda idéer han har torgfört

Till Egen företagare kan jag tala om, att jag blev egen företagare 1966 så jag vet att det inte flyger några stekta sparvar i halsen på oss, även om det var betydligt enklare att starta företag på den tiden. Vi behöver många fler småföretag så jag hoppas som många andra att fler som har en idé tar språnget och startar eget!

Till Ej bilägare vill jag säga att jag håller med om att det är skräp att det inte går någon busstur upp till Billingehus och fritidsområdet. Linbana från Resecentrum till Billingen med anhalt vid Arenan, det vore grejer! Tänk vilken dragningskraft det skulle utgöra!

Anders Löfgren

När det gäller kommunens planer på satsningar på Billingens fritidsområde och överenskommelser med Billingehus, så framhåller jag på nytt: När Alliansen valde att gå ut med sina idéer skulle de absolut ha presenterat hela projektet. Jag rekommenderar att de nu gör en redogörelse för hur planerna ser ut i sin helhet!

Det förefaller som en del tycker att det är nog att det satsas på fritidsområdet. Men så är inte fallet, Billingehus är den tunga faktorn, för utan ett utbyggt och restaurerat hotell utgör inte Billingen den attraktionskraft som är önskvärd.

Det är Billingehus som utgör den stora dragningskraften, det är just Billingehus människor ut över riket pratar om och vill besöka. Fritidsområdet utgör mer dragningskraft på kommuninnevånarna och människor i närområdet. Därför är det så angeläget att allt sker i ett sammanhang! Silvester Jellinek har vid tidigare tillfällen visat att han har idéer och kraft att genomföra dem, så nu står det stort hopp och förväntan på genomförande av de goda idéer han har torgfört

Till Egen företagare kan jag tala om, att jag blev egen företagare 1966 så jag vet att det inte flyger några stekta sparvar i halsen på oss, även om det var betydligt enklare att starta företag på den tiden. Vi behöver många fler småföretag så jag hoppas som många andra att fler som har en idé tar språnget och startar eget!

Till Ej bilägare vill jag säga att jag håller med om att det är skräp att det inte går någon busstur upp till Billingehus och fritidsområdet. Linbana från Resecentrum till Billingen med anhalt vid Arenan, det vore grejer! Tänk vilken dragningskraft det skulle utgöra!

Anders Löfgren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.