16 maj 2016 06:00

16 maj 2016 06:00

Olsson blandar äpplen och päron

NEXT SKÖVDE

Replik till Mats Olsson (SLA 7/5).

Vad jag ifrågasatte och som jag fick ett svar på av Mats Olsson på Next Skövde, var hur man så lägligt ökade anställningsgraden för sin anställde Rasmus Wremer, under just den tidsperiod, (januari till april) som hans andra arbetsgivare IFK Skövde handboll skar i hans lön.

Att det så lyckligt sammanföll med en sjukskrivning hos Next Skövde förefaller mig helt osannolikt. Trots vad Olsson säger kommer jag fortsätta att inte tro på det.

Mats Olsson fortsätter sedan med att blanda äpplen och päron. Att Rasmus jobbade mer för Next Skövde bidrog på intet sätt till att hjälpa en av Skövdes älskade elitidrottsföreningar – det bidrog till att hjälpa Rasmus Wremer.

Vän av ordning

 

Vad jag ifrågasatte och som jag fick ett svar på av Mats Olsson på Next Skövde, var hur man så lägligt ökade anställningsgraden för sin anställde Rasmus Wremer, under just den tidsperiod, (januari till april) som hans andra arbetsgivare IFK Skövde handboll skar i hans lön.

Att det så lyckligt sammanföll med en sjukskrivning hos Next Skövde förefaller mig helt osannolikt. Trots vad Olsson säger kommer jag fortsätta att inte tro på det.

Mats Olsson fortsätter sedan med att blanda äpplen och päron. Att Rasmus jobbade mer för Next Skövde bidrog på intet sätt till att hjälpa en av Skövdes älskade elitidrottsföreningar – det bidrog till att hjälpa Rasmus Wremer.

Vän av ordning

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.