17 maj 2016 06:00

17 maj 2016 06:00

Har inte vi också rätt till bra vägar?

Infrastrukturen:

Jag håller med om att det är svårt att hitta parkering i Skövde centrum och att Skövdes infrastruktur inte är anpassad för rusningstrafik. Jag instämmer med att stadstrafiken måste förbättras, men vi blundar oftast för de vägar som finns på landsbygden. Har inte vi också lika mycket rätt att få en bra väg att åka på varje dag?

Jag bor i Varola och går i skolan och utöver det spelar jag fotboll i Skövde. Det betyder att jag beträder Varolavägen flera gånger per dag. Varje dag jag åker på vägen är den full med sprickor i asfalten och varje gång parerar man alla gropar och hålor. Varför kan ni inte lägga lite pengar för att förstärka dess vägar?

Jag talar nog mer än bara för folket från Varola.

En Varolabo

Jag håller med om att det är svårt att hitta parkering i Skövde centrum och att Skövdes infrastruktur inte är anpassad för rusningstrafik. Jag instämmer med att stadstrafiken måste förbättras, men vi blundar oftast för de vägar som finns på landsbygden. Har inte vi också lika mycket rätt att få en bra väg att åka på varje dag?

Jag bor i Varola och går i skolan och utöver det spelar jag fotboll i Skövde. Det betyder att jag beträder Varolavägen flera gånger per dag. Varje dag jag åker på vägen är den full med sprickor i asfalten och varje gång parerar man alla gropar och hålor. Varför kan ni inte lägga lite pengar för att förstärka dess vägar?

Jag talar nog mer än bara för folket från Varola.

En Varolabo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.