17 maj 2016 06:00

17 maj 2016 06:00

Lyssna på S innan det är för sent

BILLINGESATSNINGEN

För mycket. Håller delvis med Anders Löfgren (SLA 14/5) om ”totalgreppet” angående Billingesatsningen, och ser gärna att det gamla, sunkiga Billingehus rustas upp och blir fräscht, men som överallt annars betalas detta självfallet av de privata aktörerna. Vill inte dessa renovera och bygga till sitt hotell med egna pengar, ja då kan vi inte göra så mycket åt det. Det är ett beslut som Silvester Jellinek får ta, eventuellt ihop med sina norska ”kollegor”.

Sedan till nästa punkt, denna mycket förunderliga och flummiga tankegång som kommunen har. Varför vill inte kommunen göra en opartisk, oberoende och verklighetsförankrad värdering av badet, Blå hallen och pulkagropen?

Kan det vara så att politikerna mycket väl inser att 45 miljoner är på tok för mycket för dessa tre objekt, men av någon outgrundlig anledning ändå vill skänka Silvester Jellinek huvuddelen av dessa pengar till renoveringen av detta privatägda, inte kommunens eller vi skattebetalares, hotell? Lyssna på S i denna fråga, det verkar vara de som verkligen bryr sig om Skövdes framtid, genom att noga och exakt i förväg vilja ta reda på så mycket fakta som möjligt, innan det har gått för långt och är för sent.

Skattepengarna ska räcka till mycket, inte enbart till Billingen och Billingehus.

Stefan Larsson

Sedan till nästa punkt, denna mycket förunderliga och flummiga tankegång som kommunen har. Varför vill inte kommunen göra en opartisk, oberoende och verklighetsförankrad värdering av badet, Blå hallen och pulkagropen?

Kan det vara så att politikerna mycket väl inser att 45 miljoner är på tok för mycket för dessa tre objekt, men av någon outgrundlig anledning ändå vill skänka Silvester Jellinek huvuddelen av dessa pengar till renoveringen av detta privatägda, inte kommunens eller vi skattebetalares, hotell? Lyssna på S i denna fråga, det verkar vara de som verkligen bryr sig om Skövdes framtid, genom att noga och exakt i förväg vilja ta reda på så mycket fakta som möjligt, innan det har gått för långt och är för sent.

Skattepengarna ska räcka till mycket, inte enbart till Billingen och Billingehus.

Stefan Larsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.