17 maj 2016 06:00

17 maj 2016 06:00

Upprörande att satsa på ett privat hotell

BILLINGESATSNINGEN

Absurt. Vi är ett pensionärspar som följer debatten om Billingens fritidsområde och Billingehus.

Redan här ser man att det är två helt olika frågor det rör sig om. Att satsa på Billingens fritidsområde ser vi som en självklarhet, men att satsa på privat hotellverksamhet som tydligen inte skött sitt underhåll och sina åtaganden i tidigare ingångna avtal kan inte vara rätt och gör oss upprörda. Är det verkligen sant att Skövde kommun sålde badet för 500 000 kronor för att nu köpa tillbaka det med Blå hallen för 45 miljoner? Betyder det att Blå hallen är värd 44,5 miljoner? Låter absurt! (Förstår mycket väl att Dan Persson på Knistad tycker det är orimligt.) Nej, satsa på Billingens fritidsområde enligt förslaget men låt de 45 miljonerna gå till vård, skola och omsorg som idag är eftersatt.

Vi vet att det är många fler än oss som är upprörda över hur detta hanteras.

Ett svar med en förklaring hur man tänker från ansvariga politiker vore på sin plats!

Conny & Kerstin Arinell Frankenberg

Redan här ser man att det är två helt olika frågor det rör sig om. Att satsa på Billingens fritidsområde ser vi som en självklarhet, men att satsa på privat hotellverksamhet som tydligen inte skött sitt underhåll och sina åtaganden i tidigare ingångna avtal kan inte vara rätt och gör oss upprörda. Är det verkligen sant att Skövde kommun sålde badet för 500 000 kronor för att nu köpa tillbaka det med Blå hallen för 45 miljoner? Betyder det att Blå hallen är värd 44,5 miljoner? Låter absurt! (Förstår mycket väl att Dan Persson på Knistad tycker det är orimligt.) Nej, satsa på Billingens fritidsområde enligt förslaget men låt de 45 miljonerna gå till vård, skola och omsorg som idag är eftersatt.

Vi vet att det är många fler än oss som är upprörda över hur detta hanteras.

Ett svar med en förklaring hur man tänker från ansvariga politiker vore på sin plats!

Conny & Kerstin Arinell Frankenberg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.