20 maj 2016 06:00

20 maj 2016 06:00

Oj, vad enkelt!

P-AUTOMATER

Replik. Angående Västfastigheters försvarstal (SLA 7/5) om de nya p-automaterna vid Skas i Skövde, att det är så bra med whooshappen och via hemsidan www. whooshstore.se. Appen whoosh laddas ned på Google play för androidtelefoner och på AppStore för Iphone! Oj, vad enkelt!?

Sedan det att vi skall in på er parkeringssida och aktivera platstjänsten i telefonen, sen skall man kontakta sin bank för att få ett nytt kort som ska passa era förb... apparater! Tycker du, Patrik Skoglund, att det är ett enkelt system?

Sedan kan man inte se i displayen i solljus, och du Patrik, hur många har frågat efter dessa p-automater? Ingen tror jag, nej det ska vara märkvärdigt, det är hela ”sjukan”. Sedan är det ändå inte det senaste, japanerna har en som man pratar med.

Vad är då kontentan av det hela? Jo, du retar upp sjuka människor som ska söka vård, det är inte så vi människor vill bli bemötta när vi kommer till sjukhuset!

Ett förslag; bygg en liten kiosk vid varje p-automat där det finns en kunnig människa som kan hjälpa till, om inte – byt ut skräpet!

PS. Vad var det för fel på de gamla?

Johnny

Sedan det att vi skall in på er parkeringssida och aktivera platstjänsten i telefonen, sen skall man kontakta sin bank för att få ett nytt kort som ska passa era förb... apparater! Tycker du, Patrik Skoglund, att det är ett enkelt system?

Sedan kan man inte se i displayen i solljus, och du Patrik, hur många har frågat efter dessa p-automater? Ingen tror jag, nej det ska vara märkvärdigt, det är hela ”sjukan”. Sedan är det ändå inte det senaste, japanerna har en som man pratar med.

Vad är då kontentan av det hela? Jo, du retar upp sjuka människor som ska söka vård, det är inte så vi människor vill bli bemötta när vi kommer till sjukhuset!

Ett förslag; bygg en liten kiosk vid varje p-automat där det finns en kunnig människa som kan hjälpa till, om inte – byt ut skräpet!

PS. Vad var det för fel på de gamla?

Johnny

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.