24 maj 2016 16:02

24 maj 2016 16:02

Låt läraren vara lärare

Skolan

Snart slutar skolan för detta läsår. Hoppas att höstterminen börjar på ett sätt som gör att Sverige hamnar högt upp på listan igen.

Som det är nu struntar många elever fullständigt i det mesta. De struntar i tider, struntar i vad läraren säjer och regler tror de är till för att bryta mot. De tänker bara på sig själva och förstör för elever som vill något. Får de tillsägelser käftar de emot och får stöd av sina föräldrar. En del föräldrar kan inte ens se till att barnen kommer i tid och har sina böcker med sig. Vissa rektorer jamsar med och läraren får inget stöd därifrån. Här har vi anledningen till att den svenska skolan är i kris. Låt läraren vara lärare i klassrummet.

Mycket erfaren mormor

 

Som det är nu struntar många elever fullständigt i det mesta. De struntar i tider, struntar i vad läraren säjer och regler tror de är till för att bryta mot. De tänker bara på sig själva och förstör för elever som vill något. Får de tillsägelser käftar de emot och får stöd av sina föräldrar. En del föräldrar kan inte ens se till att barnen kommer i tid och har sina böcker med sig. Vissa rektorer jamsar med och läraren får inget stöd därifrån. Här har vi anledningen till att den svenska skolan är i kris. Låt läraren vara lärare i klassrummet.

Mycket erfaren mormor

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.