01 jun 2016 06:00

01 jun 2016 06:00

Avskaffa p-avgiften

SJUKHUSPARKERINGEN

Var finns rim och reson i att det ska kosta pengar att parkera sin bil vid Skaraborgs sjukhus (KSS)? Dit åker väl ingen som inte är tvungen och bilåkandet i det här landet beskattas alldeles tillräckligt utan man ska behöva betala för att få ställa ifrån sig bilen ett par timmar vid dylika inrättningar.

Ser flera fördelar med att avskaffa denna galenskap, dels slipper vi allt strul med sätten att betala som byråkraterna i sin förträfflighet hittat på samt att man kunde ge den personal som idag åtgår till att kontrollera systemet meningsfullare uppgifter t.ex. att hjälpa gamla människor till rätta, bara för att nämna några.

Har inte hört eller läst ett enda vettigt argument för att denna byråkratiskt påhittade cirkus ska tillåtas men ser fram emot svar om någon person eller myndighet kan förse mig med åtminstone ett sådant!

Tommy Johansson

Ser flera fördelar med att avskaffa denna galenskap, dels slipper vi allt strul med sätten att betala som byråkraterna i sin förträfflighet hittat på samt att man kunde ge den personal som idag åtgår till att kontrollera systemet meningsfullare uppgifter t.ex. att hjälpa gamla människor till rätta, bara för att nämna några.

Har inte hört eller läst ett enda vettigt argument för att denna byråkratiskt påhittade cirkus ska tillåtas men ser fram emot svar om någon person eller myndighet kan förse mig med åtminstone ett sådant!

Tommy Johansson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.