01 jun 2016 06:00

01 jun 2016 06:00

Vi hörde inte ett ord

Fibermöte

Var kallad till informationsmöte om fiber på Flämslätts kursgård.

Eftersom jag är gravt hörselskadad talade jag med informatören om han hade för avsikt att använda mikrofon med tillhörande teleslinga som finns installerad i den utmärka samlingssalen, men han såg bara förvånad ut och svarade att han inte hade någon mikrofon, så han vidtog ingen åtgärd. Där stod tre personer och informerade i drygt en timma utan att vi hörselskadade hörde ett ord av detta mumlande. Det tycker jag är diskriminerande i allra högsta grad och tycker därför att sådant behöver komma fram hur vi handikappade behandlas.

Gustav Friberg

Lerdala

Eftersom jag är gravt hörselskadad talade jag med informatören om han hade för avsikt att använda mikrofon med tillhörande teleslinga som finns installerad i den utmärka samlingssalen, men han såg bara förvånad ut och svarade att han inte hade någon mikrofon, så han vidtog ingen åtgärd. Där stod tre personer och informerade i drygt en timma utan att vi hörselskadade hörde ett ord av detta mumlande. Det tycker jag är diskriminerande i allra högsta grad och tycker därför att sådant behöver komma fram hur vi handikappade behandlas.

Gustav Friberg

Lerdala

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.